Fruktfrossa

  • 20200227_143530
  • 20200227_173407
  • 20200227_173430
  • 20200227_165156
  • 20200227_165154
  • 20200227_165150
  • 20200227_165057
  • 20200227_164920
  • 20200227_164905
  • 20200227_164913
  • 20200227_144358
  • 87988201_10159398470018032_779163713818066944_o
  • 20200227_142940
  • 20200227_142938
  • 20200227_145913
  • 20200227_142932
  • 20200227_142927
  • 20200227_142915
  • 87530561_10159398469743032_9057714967859429376_o
  • 87453450_10159398469818032_7938182173939466240_o
  • 87472063_10159398469888032_6905607117550387200_o
  • 88273575_10159398469938032_4215752671539232768_o

Det är varmt och fuktigt, då behöver vi fylla på ordentligt med vätska. Blev flytande mellis idag och ett fruktfat ? Vattenmelon, roseapple, småcitrus och passionsfrukt mixades med is i smoothien. Mums, försvinnande gott!

Denna dag åts det även pomelo och guava. Och kanonfruit 😛

Vattenmelon har jag hittat bästa urkärnaren till: soppskeden! Med skaftet tar jag enkelt bort kärnorna och med skedens skarpa sida så snittar jag ner frukten över mixerns behållare och får då med all fruktsaft rätt ner i behållaren 🙂

Efter mellis var det kanondags! Vi fick en kanon av vår massör och hennes man. Ett litet exemplar tydligen, men det var mer än väl för oss.

Vilket jobb att få ut de mycket väl gömda frukterna. Kladdigt som trälim dessutom ? (Kanon heter jackfruit på engelska).