Boka

Flygbokning

Nedan kan du se aktuell tillgänglighet och skicka in en bokningsförfrågan. Kalendern hålls uppdaterad ca 18 månader framåt, alla lediga perioder är öppna för bokningsförfrågan.

Kontakta oss gärna för mer information eller om du får något konstigt felmeddelande.

Pris

2100 SEK/vecka

7 000 THB/week.
For booking in Thai Baht, please e-mail us at info@bali7.se

Vi vill göra er uppmärksamma på att information rörande aktiviteter/restauranger mm här på vår sida kan vara inaktuell pga ändringar som skett under pandemin.

Utöver hyran tillkommer obligatorisk slutstädning (2000 THB) samt förbrukning av vatten (50 THB/m3) och el (7 THB/kWh). Vid ankomst tas en deposition om 5000 THB. Vid avresa dras förbrukning och kostnad för eventuella skador från depositionen. Stannar ni längre än två månader kommer vi stämma av el och vatten periodiskt för att beloppen inte skall bli överraskande stora vid avresa.

Bokningsavgift 25% av hyreskostnaden, betalas inom 10 dagar efter bokningsbekräftelse annars förfaller bokningen. Återbetalas ej. Resterande 75% betalas senast 30 dagar innan hyresperioden börjar. Stannar ni längre än tre månader så kan hyran betalas månadsvis i förväg från andra månaden.

Kontakta oss om er önskade tidsperiod går utanför bokningskalenderns tillgänglighet, vi kan vara flexibla. Det gäller även för längre hyresperioder.

Villkor

Minsta hyresperiod är generellt sett 14 dagar, med undantag om er period fyller ut en lucka mellan två andra bokningar. Vi är flexibla vad gäller bytesdagar. Helst bokar vi inte nya gäster samma dag som tidigare åker, men även det brukar kunna ordna sig om de som städar och tvättar kan börja jobba i rimlig tid.

Eftersom de flesta reser till Thailand med nattflyg så räknar vi normalt med ankomst före lunch. Vad gäller avresa så är det vanligt med kvällsflyg från Thailand, varför vi räknar med avresa sen eftermiddag eller tidig kväll.

Vi bokar normalt en säsong i taget, upp till 18 månader i förväg. Ligger er planerade resa längre i framtiden? Tveka inte att höra av er så kan i nog hitta en bra lösning tillsammans.

Betalning

För hyran accepterar vi betalning via SWISH, banköverföring och PayPal. Alla avgifter som avgifter angivna i THB betalas kontant på plats till vår thailändska kontakt.

Tillval

Vi kan hjälpa er att boka transfer och fordon, i praktiken genom att förmedla kontakt med något av företagen i området som erbjuder dessa tjänster. Bocka gärna i dessa alternativ direkt i bokningen så ser vi att ni är intresserade.

Vi kan även förmedla kontakt med svensk skola i området.

Tillgänglighet

Välj period genom att klicka på första och sista dag i kalendern, eller via datumväljarna i formuläret.

Grönt är ledigt, rött är bokat och grått är reserverat.