Djungelrestaurangen Tamnanpar

Strax utanför Ban Phe ligger Tamnanpar Resort. Det är en stor anläggning med flera delar: hotell, restauranger, vattenlekpark, flera scener, spa och en djungelpark. Vi har hittills bara testat vattenlekparken och djungelrestaurangen. Denna sida handlar om djungelrestaurangen, se en separat sida om vattenlekparken.

Djungelrestaurangen omnämns och rekommenderas av många, och det med rätta. Namnet bör tas med en nypa salt, visserligen ligger restaurangen i en liten djungel, men det handlar om en uppbyggd park på en del av anläggningens område. Parken i sig är definitivt värd ett besöka i sig och det är en väldigt speciell upplevelse att äta middag mitt i grönskan.

Bilderna nedan handlar mest om att titta och att mata fiskarna.

Om man planerar att äta på restaurangen så rekommenderar vi att man kommer dit sen eftermiddag så att man hinner se parken i dagsljus. Efter middagen kan man åter uppleva parken på ett nytt vis med belysning och nattens mörker.

Missa heller inte fågelburarna till vänster om entrén.

Restaurangen

Vi har ätit på restaurangen flera gånger, oftast i samband med något firande. Restaurangen är enorm och hanterar lätt många och stora sällskap.

De erbjuder en ambitiös och diger meny, både västerländsk och asiatisk. Spannet är stort, från stek ris till kobe-biff och krokodil. Det vi testat har varit bra, men det är inte främst maten utan upplevelsen som lockar.

Missa heller inte de svarta svanarna, oftast håller de till i dammarna vid toaletterna.

Hitta hit