Sjukstuga

  • 20200206_093314
  • 20200207_113532
  • 20200206_204305

Det har varit rejäl sjukstuga här hemma, och är fortfarande. 3 av 4 går på antibiotika och 2 har badförbud. Därav den lite sega uppdateringstakten här.

Igår fick vi åter ta ett akutbesök hos läkaren eftersom Rasmus öra fortsätter läcka och bara gjorde mer och mer ont och han blev mer och mer påverkad av det hela. Vi trodde det gick på rätt håll, men sen blev det sämre än vad det var från början. Stackarn, minns hur det var själv med samma problem. Öronen är inget att leka med, han hör i princip inget på det örat nu och det stör honom mycket.

Efter att ha lämnat lillebror på skolan så tog vi en tur till Bangkok hospitals klinik i Ban Phe. Mamma, pappa, Rasmus och tryggheten Ullrik (ett berest gosedjursfår från Gotland). Vi tänkte att vi börjar där, så får de göra en bedömning. Där blev vi väldigt väl omhändertagna och det är nu insatt en tuffare behandling för Rasmus. Om det inte blivit en markant förbättring till återbesöket om några dagar så blir det ÖNH-specialist i Rayong på stora internationella sjukhuset där. Håller tummarna nu att denna ökade dos biter på honom. Han har inte sovit många minuter inatt pga smärta trots smärtstillande.

Mina astmatiska luftrör har aldrig gillat förkylningar, det sätter sig långt ner i bronkerna. Inte sällan blir det dubbel lunginflammation. Jag ville egentligen mest att de skulle lyssna på mina lungor. Och det var väl tur det… Har fått nya mediciner för andningen och mot det slem som stör andningen. Känner mig redan mycket bättre och har kunnat sova inatt, bara det gör ju att man känner sig bättre.

Vars en gottepåse till mig och Rasmus. Dyrt godis ?

Det finns visst lakrits i detta landet! Lite jobbigt att man måste hitta det i medicin 😉