Vilket lag håller du på?

  • 20200131_170718
  • 20200201_0645200
  • 20200201_071802

Detta inlägg baseras på en högst ovetenskaplig iakttagelse, men till mitt försvar kan sägas att den inte är kommen ur stunden utan legat och pyrt i flera år.

Inne på vårt område ser man fler lagflaggor än nationella flaggor. Hockeylag företrädesvis. Observationen kan även sägas gälla många av strandrestaurangerna där inredningen kryddas med flaggor och vimplar…

Idag tog jag en lite promenad med kameran i högsta hugg till husen närmast oss. För tillfället saknas då minst två flaggor som annars brukar vara väl synliga. Så synliga att vissa refererar till husen med lagnamnet…

Till nästa resa får vi väl acceptera den rådande normen och hissa lämplig flagg. Återstår att komma överens om vilken. Kanske får bli den stolta småländska flaggan, som ingen känner igen. Lär ju i varje fall öppna till en del frågor…