Skolstart

  • 20200106_072209
  • 20200106_080709
  • Screenshot_20200105-235323_Facebook

Idag började så åter skolan efter ett härligt avslappnat jullov. Våra barn går för femte året i skolan i Thailand, båda barnen har gått utomlands på vintern under alla sina skolår. Nu går lillis i 2an och storis i 4an. En fantastisk möjlighet och utmaning. Vi får en massa familjetid tillsammans samt så lär barnen sig både thai och engelska. Och skapar relationer och minnen för livet.

De går på ESS, Eastern Swedish School. Innan jullovet var det en mindre skara barn, idag var det helt tokigt mycket nya ansikten 🙂 Båda barnen hade haft fullt upp med att återskapa kontakter och att nyskapa relationer.

Vi kör våra barn i egen bil, och passar oftast på att handla eller göra andra ärenden. Eller stanna på en strand och njuta tills hämtning ???

Det var kallt att äta frukost ute vid 7-tiden, “bara” 22,5 grader så tjocktröjan åkte fram och var på ända till skolan ? Snacka om att acklimatisera sig.