Hos Mr Wong på Chakpong

 • Larb
  Larb
 • Härlig utsikt
  Härlig utsikt
 • Mr Wong
  Mr Wong
 • Hel kokosnöt
  Hel kokosnöt
 • Serverat!
  Serverat!
 • Roti
  Roti

Vi gillar att hänga hos Mr Wong på Chakpongstranden, där är trevligt och gemytligt. Supergod mat och dryck till bra priser. På em runt 14-tiden kommer pannkaksmoppen om man har tur. Roti som dessa pannkakor heter är smarriga, toppas med valfri frukt och topping. Här brukar halva familjen ta med banan och chokladsås samt kondenserad mjölk. Andra halvan utesluter bananen.

Hos Wong finns dusch, vilket vi behöver ha tillgång till eftersom vår minsting är överkänslig mot sealice (och ibland även mot saltet i vattnet) och måste duschas skyndsamt om det kommer stick i vattnet. Om inte så behöver han medicineras med antihistamin.

Solstolar/sängar är fria att använda så länge du äter och dricker på stället, det är den allmänna ”regeln” på stränderna runt om Mae Phim och Ban Phe.