Ovälkommet besök

  • 20200306_084937
  • 20200306_150029
  • 20200306_134546

Vissa saker vill man inte ha på återseende, Amoxicillin är en sån sak. Det var inte så länge sedan vi sågs. Då för öronen, denna gång för halsen.

Lillfis däckade igår kväll i soffan med huvudvärk och orkeslöshet med yrsel. Han sov sen i 14 timmar. Vaknade precis när vi skulle köra storis till skolan så det blev lite upp å ner här imorse och förmiddags. Det är så det är att ha småbarn.

Han klagade då lite på heshet, ont i halsen och hade lätt förhöjd temperatur. Kollade halsen, jo men välkommen halsfluss ? En återkommande och ovälkommen gäst.

Idag har lillfis börjat med antibiotika och gått på smärtstillande och hållt sig i ac. Så kan man också fira fredag och sista helgen här.

Den magiska skolbussen har gått varm idag på tvn. Och mellofinallåtarna. Vi missar hela mellot i år, men nu har vi iaf lyssnat genom finallåtarna så vi kan hänga med i snacket och radiomusiken när vi kommer hem 🙂

Dukade upp lite lyxmellis med kakor, drickyoghurt, småtomater, salta chips och skruvar. Det gillades av alla. Man får lyxa till sjukstugan lite 🙂