På återseende

Förrådet vid vårt hus bär nu spår av vemod och minnen av jullovskompisarna.

De senaste åren har barnen lekt med ett flertal andra återkommande barn på området över jullovet. Nu till helgen åker de sista hem igen. Det blir många avsked och är lite jobbigt för barnen. Vi säger alltid ”på återseende” istället för ”hej då”. Pop kan mai på thailändska. Man vet ju inte säkert, men det känns lättare och vi vill ju verkligen träffas igen. Och väldigt många återvänder till Bali Residence varje eller vartannat år.

Många som inte har egna hus lämnar vidare saker som inte går att ta med hem till familjer som stannar längre. Eftersom vi oftast stannar längst så hamnar en del saker tillslut i vårt förråd.

Våra barn håller noga reda på vem som lämnat vad och minns både kompisar och aktiviteter genom sakerna. Just idag fick vi ett nytt husdjur. När den skall med till stranden får nog barnen stanna hemma, blir nog trångt ändå i bilen…

Vi vill avsluta med ett stort tack till er som lämnat saker till oss. De är till stor glädje för barnen och vissa vaktas noga till minne av vännen.