Kall morgon och udda skoldag

  • 20191204_082110
  • 20191204_072230

Här i Thailand vänjer man sig fort vid lite lugnare lunk och vid värmen. Då känns 21 grader helt plötsligt kallt! ? Det är vår normala innetemperatur i huset i Sverige.

Det var på gränsen till att kunna sitta ute och äta frukost vid 07, endast 21 grader idag ?

Barnen har en lugn skoldag idag, runt 10 elever på skolan. Övriga är iväg på en friluftsdag på sjön, vi valde att ha vanlig skoldag för att inte bryta rutiner och för att vi inte vant oss vid solen ännu. Då är en heldag på sjön lite väl mastigt.

Våra barn såg fram emot denna lite udda skoldag. Experiment på rasterna är utlovade. Och barnen skall filma/fota skolan och sina klassrum för att visa de svenska klasserna hur det ser ut här. Då får ju inga andra barn synas eller finnas med och då fick de lov att göra det idag.

De var först och hängde på skollåset imorse ?